Ervaringsberichten

drinken van basich water maakt blij

blije mensen drinken basisch water

Tevreden gebruikers van waterionisatoren delen hun ervaring met basisch water.

 

Geachte mevrouw Heidstra,

Met de aansluiting (afgelopen donderdagavond) van de waterionisator die ik bij jullie heb gekocht, ervaar ik al direkt allerlei voordelen.

Mijn planten reageren door heel glanzend diepgroen te stralen (bijna glanzend). Dit ziet er goed uit.

Ook valt ook meteen op dat ik veel vaker dan anders moet plassen en dat de aandruk dan veel krachtiger is dan anders, terwijl ik dan minder hoef te plassen dan anders.

Verder valt op dat het speeksel in mijn mond tijdens de slaap anders reageert dan ik gewend ben. (iets meer speeksel dan anders). Mijn benen voelen veel soepeler dan anders en dat is heel aangenaam.

Ook wordt er al vol op reclame bij me gemaakt. Mijn zwager van 67 jaar, die het apparaat aangesloten heeft, heeft het begeleidende boekje al geleend, omdat hij het zo interessant vindt. Hij dacht ook al meteen profijt te ervaren. Allerlei gasten hebben het water uitgeprobeerd. Bijna iedereen proeft het verschil met “gewoon” leidingwater en het basisch actief water. De smaak is beslist goed.

Hartelijke groeten,

T . S.

 

 

Opvallende veranderingen na het drinken van basisch water

Kan nu zien dat het tot nu toe een kwestie van accepteren was.

“Het zal wel door de leeftijd komen al die kwaaltjes, de vermoeidheid en het gammel voelen.”

Totdat ik basischwater ontdekte en ging drinken toen begonnen deze ervaringen.

In het begin werd ik een paar keer moe of loom en ging dan om negen uur naar bed om dan 10 tot 11 uur te slapen en dan heerlijk wakker te worden, niet duf maar helder en had er weer zin in om op te staan en iets te gaan doen.

Dat uitgerust en positief wakker worden en opstaan is zo gebleven.

Blij met de nieuwe dag en blij dat je leeft!

Handen en armen gaven rode vlekken, vlammen te zien.

Ging vanzelf over, niet meer gebeurd.

Urine leek een keer op roestwater, even schrikken!

( maar 1 keer )

Omdat ph 6.5 gebruik in een verstuiver voor mijn huid b.v. na het scheren, als soort van after shave, op mijn gezicht en bovenlijf is de acne in m’n nek verdwenen.

De pigment vlekken op de handen zijn minder fel gekleurd.

Sylvia, mijn vrouw, gebruikt hetzelfde water om ’s avonds haar make-up te verwijderen en haar gezicht schoon te maken.

Pijn in de gewrichten, knieën voeten en handen zijn duidelijk afgenomen

Voorheen was het door de dag slepen. Altijd eigenlijk net te moe om iets te ondernemen, het liefst ’s middags even op de bank een slaapje doen.

Een keer ging ik vroeg naar bed en lag te gloeien alsof ik in een warm bad lag, even angstig, daarna heerlijk liggen genieten alsof ik op een warm strand lag.

M’n kracht begon toe te nemen ik voelde me sterk worden of ik zo weer kon judoën net als vroeger.

Een keer bij een groot warenhuis waar ik regelmatig kom, ging ik de trap af zonder aan de leuning vast te houden wat normaal altijd doe en had niet eens in de gaten dat het gebeurde, m’n knieën konden het makkelijk hebben kon weer verend trap lopen evenals m’n evenwicht dat weer heel strak voelde. De onzekerheid is weg.

(dit ontdekte ik pas in het warenhuis omdat wij op een ark wonen en alles gelijkvloers is, dus ik loop niet dagelijks trappen.)

Ook m’n wilskracht nam toe m’n besluiten zijn kordater geworden, daar voel ik duidelijk de kracht.

Dit is niet als vroeger, dat wilde ik misschien wel maar dat had ik niet.

Een ervaring van tijdloosheid, dat hij die in dit lichaam woont leeftijdloos is, (altijd jezelf zijn)

Het gevoel van welbehagen.

Voel duidelijk een verjonging.

Heb nu niet zoveel slaap meer nodig, na een uur of vijf word ik fit en enthousiast wakker.

Na het eten zaten we, m’n vrouw en ik, en ze merkte op dat m’n gezicht zo rood was alsof ik in de zon gezeten had wat niet het geval was, ik keek in de spiegel, weer even schrikken, knal rood.

Begin er aan te wennen al die ervaringen. Ging dus gewoon naar bed en morgen gezond weer op; -),,,,volgende dag niets te zien.

Nu moet ik opletten je raakt er snel aan gewend zo te voelen, het zou zonde zijn te vergeten dat het heel bijzonder is het fenomeen “BASISCHWATER” te hebben mogen ontdekken.

Spijsvertering is verbeterd.

Ontlasting stink aanmerkelijk minder.

Ook heb ik ontdekt dat ik minder eet, wel nog steeds met veel smaak maar ik heb minder honger en dat komt mijn overgewicht natuurlijk ten goede.

Mijn vrouw heeft twee keer Basilicum, Tijm en oregano gezaaid.

Een zaaisel kreeg leidingwater en het andere zaaisel kreeg zuurwater en inderdaad de plantjes die zuurwater krijgen zijn beter/sneller gegroeid en hebben ook meer smaak.

Wij hebben ook de ervaring dat het wassen van groenten en fruit in basiswater de kleur en smaak ten goede komt.

Men lacht schamper als ik er over praat, maar Louis Pasteur werd ook uitgelachen als hij zei dat de handen gewassen moesten worden bij een bevalling waardoor er minder kraambed sterfte zou zijn, en kijk nu: alles wordt gepasteuriseerd en gesteriliseerd niet alleen in ziekenhuizen, maar overal.

Dus allemaal aan het Alkalischwater,,,, op en voor uw gezondheid!!!

H . van der L.