Basisch water is een antioxidant

Basisch Water is een antioxidant

Door de grote hoeveelheid vrije elektronen heeft basisch water een sterk negatieve redoxpotentiaal en is een sterke antioxidant. Het basisch ActiefWater, met zijn redoxpotentiaal van -100 tot -700 mV, kan met zijn overtollige elektronen de vrije radicalen in het lichaam neutraliseren en zo de schadelijke inwerking hiervan op gezonde lichaamscellen verhinderen.

 

basich water heeft een hoog redoxpotentiaal en dus veel goede elektronenDankzij het negatieve redoxpotentiaal van basisch water helpt het ontzuren.

Basisch water , de natuurlijke oplossing

Er is geen alternatief voor een gezonde, uitgebalanceerde voeding die rijk is aan basische mineralen en natuurlijke antioxidatieve stoffen zoals vitamine C, vitamine E, bèta caroteen enzovoort. Maar zoals veel vergelijkende onderzoeken hebben aangetoond is de hoeveelheid natuurlijke antioxidanten en vitamines in groente en fruit enorm gedaald. De beschaving en de hierdoor ontstane verzuring en oxidatie is niet alleen belastend voor mensen maar ook voor planten. De behoefte aan basische stoffen en vrije elektronen om de oxidatieve belasting en de verzuring die is ontstaan door de “beschaving’ tegen te gaan neemt snel toe. Steeds meer mensen zijn er van overtuigd dat basisch ActiefWater, dus water met een overschot aan vrije elektronen en met een hoge pH waarde, een moderne, effectieve en voordelige oplossing is om belastingen en schade die is ontstaan door veranderingen in leef- eetpatroon door “beschaving”, te neutraliseren.

  • Basisch water heeft kleine clusters
    Het water smaakt daarom zacht, is makkelijk om te drinken en je kunt er van uitgaan dat het door zijn hoge energiewaarde beter door het lichaam opgenomen kan worden.
  • Basisch water heeft een basische pH
    Je kunt er daarom vanuit gaan dat het een positieve invloed heeft op de pH van de lymfe. Speekseltesten bij mensen die veel basisch water drinken bevestigen dit.
  • Het redoxpotentiaal van basisch ActiefWater is beduidend hoger dan het redoxpotentiaal van andere antioxidanten in voeding of vitamines.
  • Last but not least,
    met een basisch water ionisator is basisch ActiefWater voordelig en eenvoudig in bijna onbegrensde hoeveelheden zelf te maken. U kunt basisch water dus gemakkelijk in uw dagelijks leven integreren